Blog

5 Tipov ako si chrániť súkromie na internete

5 Tipov ako predísť rozbitiu displeja

Dnes som si pre vás pripravil článok o tom ako predísť rozbitiu displeja. Viac je pravdepodobné, že sa vám rozbije displej na mobile než na notebooku. Preto tieto tipy budú viac zamerané na to ako ochrániť displej na vašom mobile.

5 Tipov čo robiť keď vám nejde WIFI

V tomto blogu si popíšeme ako vyriešiť váš problém s WIFI sieťou. Určite sa vám stala situácia že vám zrazu z ničoho nič vypadla WIFI a vy ste nevedeli čo sa stalo. Preto vám dnes popíšem 5 tipov čo robiť keď takáto situácia nastane.

5 Tipov ako si vybrať herný počítač

Letné prázdniny sú v plnom prúde a vy máte chuť si zahrať svoj obľúbený herný titul ale nemáte na naň dostatočne výkonnú hernú zostavu ? Nemajte strach dnes som si pre vás pripravil 5 tipov ako si vybrať herný počítač, ktorý bude vyhovovať vašim potrebám.

5 Tipov čo robiť keď vám nenabíja smartphone

V tomto článku sa dozviete skrz 5 tipov čo robiť keď vám nenabíja smartphone.

5 tipov ako neprísť o svoje dáta

V online svete sú najdôležitejšie dáta, ktoré by sme si mali chrániť. Čoraz viac sa ľudia stávajú obeťami kybernetických útokov a straty dát. Preto vám dnes prinášame tento článok v ktorom vám popíšeme niekoľko typov ako neprísť o svoje dáta.

5 tipov čo robiť, keď sa obleje elektronika vodou.

Ako zrýchliť počítač

V Techie vám radi pomôžeme s tým, ako zrýchliť váš počítač. Tu je 5 našich tipov. Veríme, že tieto rady vám pomôžu a váš počítač dostane nový dych.

Prečo sa oplatí oprava zariadenia ?

V tomto článku sa dozviete 5  dôvodov prečo sa vám oplatí oprava zariadenia a nie len z hľadiska životného prostredia, aj keď práve to je pre našu planétu prioritou. 

Objednávka servisu

Využite možnosť bezplatného odvozu vášho zariadenia do nášho servisného strediska . Vyplňte vaše kontaktné údaje a údaje o zariadení a o ostatné sa už postaráme my.
Názov zariadenia*
SN / IMEI
Popis závady*
Dodané príslušenstvo*
Názov spoločnosti
IČO
DIČ / IČ DPH
Meno a Priezvisko*
Telefón*
E-mail*
Ulica a číslo domu*
PSČ*
Mesto*
Meno a priezvisko*
Telefón
E-mail
Ulica a číslo domu*
PSČ*
Mesto*